Ben beklimt de Mount Meru

ML sponsort de beklimming van Ben(maart 2020). De opbrengst is bestemd voor kansarme gezinnen,

Klik op de link voor meer informatie over deze onderneming.

 

https://www.vso.nl/kilimanjaro/

Volg Ben via polarsteps

ML gaat naar Vietnam in 2021..!

In mei 2019 hebben we besloten waar de volgende reis in 2021 naar toe zal gaan. Vietnam, Namibië, Rio, Panama/Colombia of dicht bij huis in Deventer? Het wordt Vietnam, waar Joop al eens 2 jaar gewerkt en gewoond heeft. We houden je op de hoogte!

Vrijdag 20 mei 2016 zijn 4 leden van ML bij elkaar geweest in Gennep om de jubileumreis verder vorm te geven. Oene was helaas niet in staat om aanwezig te zijn en heeft via skype toch zijn inbreng gehad. De planning is in hoofdlijnen gemaakt, Athene-Delphi-Athene-Brindisi-Rome zullen in deze volgorde begin mei bezocht worden!

Tijdens een mini-bijeenkomst van ML in het nieuwe penthouse van Ruud te Gennep(Joop was via Skype aanwezig) zijn er een paar voorlopige afspraken gemaakt voor een nieuwe reis in 2018. In dat jaar bestaat ML 50 jaar! Mits de gezondheid van een ieder het toelaat willen we een jubileumreis maken naar het aloude Athene, de bakermat van ons bestaan! Vanaf nu zullen de voorbereidingen hiervoor starten. In het voorjaar van 2016 is een voltallige ML-bijeenkomst gepland, Joop en Oene zijn dan in Nederland. Op deze bijeenkomst zullen er spijkers met koppen geslagen worden rondom de reis, het thema en verdere plannen. Wordt vervolgd.....

Chinees in Gennep 1 oktober 2014

Gunung Kelud komt tot uitbarsting op Java!

De vulkaan Kelud spuwt as en lava tot een hoogte van drie kilometer de lucht in. De as heeft zich in de steden Yogyakarta, Surabaya en Solo aanzienlijk beperkt. Door de uitbarsting ligt de start- en landingsbaan van het vliegveld van Yogyakarta onder 5 cm vulkanisch stof. Alle luchthavens op Java zijn tijdelijk gesloten!

Inmiddels hebben we van Oene bericht gehad, dat hij zijn 60e verjaardag(17 februari 2014) zonder gevaar heeft kunnen vieren. Bijgaande foto heeft hij ons toegestuurd.

Enerverende reis naar Bali, Lombok en Yokjakarta!

Van 14 februari t/m 3 maart zijn de Maiore Labore leden op reis geweest naar Bali, Lombok en Yokjakarta(Oost Java). Opnieuw een enerverende ervaring onder leiding van Oene, die al 13 jaar in Yokjakarta woont met zijn Wurry. Binnenkort volgt een uitgebreide fotoreportage van onze belevenissen!

Bijeenkomst febrari 2013 op Bali

Voorbereiding via skype met Joop
Voorbereiding via skype met Joop

Onze nieuwe reis staat gepland voor 2013 naar Bali! We vertrekken op 14 februari met Maleisia Airways vanaf Amsterdam via Kualalumpur naar Denpasar en verblijven 14 dagen op dit prachtige eiland. Ruud en Wens zullen ook nog een paar dagen met Oene meegaan naar Yogyakarta. Daar zal Oene hun zijn verblijfplaats en omgeving laten zien. Een prachtig vooruitzicht naar deze waarschijnlijk laatste verre reis, die wij gaan maken!

Ben ter Beek(Bernardus)
Ben ter Beek(Bernardus)
Ruud Zwollo(Rudolfus)
Ruud Zwollo(Rudolfus)
Joop Amse(Johannes)
Joop Amse(Johannes)
Oene Schreuder(Siebrig/Oenus)
Oene Schreuder(Siebrig/Oenus)
Wens Rupert(Wenceslaus)
Wens Rupert(Wenceslaus)